Laden Evenementen

« Alle evenementen

MOONSHINE CRAWL

30 september - 21:00 tot 23:59

- €39.95

‘Cocktail hoppen’ in één van de meest dynamische steden van Europa!

Vrijdag 30 september vindt de tweede Moonshine Crawl van Rotterdam plaats. ‘Cocktail hoppen’ in één van de meest dynamische steden van Europa. 4 Cocktailbars in het centrum van Rotterdam staan garant voor een unieke belevenis die je niet mag missen.

Vanaf 21:00 uur ontvangen 4 gerenommeerde cocktailbars je downtown Rotterdam met hun Signature cocktails. Duik in de wereld van delightfull cocktails, stylisch bartenders en het bruisende nachtleven van Rotterdam.

Als je je ticket hebt gekocht krijg je een aantal dagen voor aanvang van de Moonshine Crawl een email met de route en je wachtwoord per locatie.
Je ticket geeft recht op één Signature cocktail (of een Virgin, alcoholvrije, cocktail) per etablissement en is geldig tijdens het event op vrijdag 30 september van 21.00-00.00 uur. Een Signature cocktail is een door een bartender speciaal ontwikkelde cocktail.

Gegevens

Datum:
30 september
Tijd:
21:00 tot 23:59
Kosten:
€39.95

Locatie

MOONSHINE CRAWL ROTTERDAM
Netherlands

Organisator

The Holy Spirits, Cocktails & Events
E-mail:
cocktails@theholy.shop
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Ticket Moonshine Crawl
39.95 (incl. BTW)
120 beschikbaar